Офіційний сайт рок-гурту

Останні події Історія гурту мп3 записи Фотки корисні лінки Форум

Начало » 2007 » Апрель » 24 » 20.04.2007 - Потужний рок-концерт (звіт)
20.04.2007 - Потужний рок-концерт (звіт)
 

Для всіх шанувальників рок-музики і меломанів нашого міста це напевно було свято. Кращі хард-рок гурти Кременчука продемонстрували свою майстерність на сцені славетного подібними заходами - 5-го корпусу Політехнічного університету. Чесно кажучи йшов туди з невеликим ентузіазмом, але очікував сюрпризу від новоствореного гурту "FlatLine" із досвідчених музикантів колишнього гурту "Імперія", та авжеж хотілось почути новий, потужний звук гурту "New Land". Але мій ентузіазм миттю прокинувся з перших акордів гурту "FlatLine", дуже на мій погляд драйвово, чому першу чергу сприяли вокальні дані солістки, її вокал мені здалося дуже схожий на вокал славетного гурту "Evane Scence", потужний голос у яскравої дівчини, яка як я розумію прибічниця "Емо" руху. Мені було трохи не звично не почути потужне, як завжди, «наворочене» соло Кирила Котлярова, все аранжування було збудоване під вокал, і це було цілком виправдано, у дівчини великий потенціал.
Другими на сцену вийшла група "Burn", зразу музиканти продемонстрували декілька інструментальних композицій, але потім вийшов соліст гурту Стрєля і вони заграли свій хіт - пісню "Сни", далі пролунав мега-хіт всіх часів "Smoke on the water" гурту "Deep Purple " і добили вже розжарену публіку зігравши пісню гурту "HIM". Соло гітарист гурту дуже технічний і зовнішністю "косить" під славнозвісного гітариста "Joe Satriani", такий же лисий і в темних окулярах, але приємно знати, що у нас в місті є свій Satriani. Мені сподобалося оригінальне аранжування гурту, бажаю музикантам успіху в подальшій творчості.
Потім на сцену вийшов довгоочікуваний гурт NewLand, в належному гурту готичному образі і як залабали, звучання гурту дійсно потужне, та і майстерність гри дуже віртуозна, зразу видно, що мабуть і сплять з інструментами, хоча гурт дуже схожий cтилем гри на Nightwish, але рівень гри музикантів не може не радувати, браво!
І завершали концерт вже досить досвідчені музиканти із Полтави - гурт "Транс-формер", досвід видно не озброєним оком, хоча той факт, що музиканти не проводили "саундчек", дав про себе знати, ще лажав їх барабанщик, але його можна зрозуміти прийнявши до уваги те, що він грав вже під кінець і що до нього барабани вже були досить "побиті" (по собі знаю як це). Але ці всі недоліки загладжувала майстерність фронтмену гурту, який швидко підкорив свою публіку. А також я якимсь чином розгледів, відсутність "безымянного" пальця на лівій руці басиста, я довго дивувався таланту цього музиканта, який і без пальця на руці дуже майстерно грає, РЕСПЕКТ йому!!!! Всім дуже запам'ятався текст однієї пісні Транс-формерів, який звучав так: "А я хочу тебя иметь в подводной лодке, чтоб ты разделась и была в одной пилотке", потужна рифма :)
Підводячи підсумок, скажу: «рокери і меломани Кременчука, схаменіться!!!!!» Не можна таких талановитих музикантів залишати з наполовину заповненим залом, якщо хочете, щоб подібні заходи проводилися частіше!!! По при невелику ціну за вхід - 7 грн. зал було заповнено всього на половину. На концерті було використано потужний звук в 10 кВт, професійне світло і таке інше. Хто не був на цьому яскравому заході, наступного разу бажаю не пропустити. До нових зустрічей!!!

Категория: Rock of Kremenchug | Просмотров: 1324 | Добавил: ©KoTstantin | Рейтинг: 4.8 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Menu:

 
 
На сайті:

В онлайні: 1
Гостей: 1
Юзерів: 0

 
На форумі:

 
Respect






Кременчугский информационно-развлекательный портал



Роллікс





Promo:







Код нашої кнопки:


 
 

 © Avers 2007

© design by sKoTstantin    © technology: