Офіційний сайт рок-гурту

Останні події Історія гурту мп3 записи Фотки корисні лінки Форум

Начало » 2007 » Май » 16 » Інтерв'ю з Сашком Положинським
Інтерв'ю з Сашком Положинським
12 травня цього року до нашого славного міста Кременчука разом із агітаційним туром на підтримку Луценка завітав український гурт "Тартак". Я, як представник "Молодіжної редакції" газети "Телеграфъ" взяла інтерв'ю у Сашка Положинського.      Автор: Настя Захаренко

-Що ви збираєтеся робити після цього туру? Які ваші плани?
-Ну для нас це не тур взагалі. Для нас – це окремі концерти. Про тур мова не йде. Нас іноді запрошують, іноді не запрошують. А так, ми постійно займаемося своїми справами, традиційними. Підготовка, запис пісень, репетиції, зйомки і так далі.
-Як ви ставитеся до політичних агітацій. І взагалі, як ви розцінюєте політичну ситуацію в Україні?
- Ми не сприймаємо це, як політичну агітацію. Ми собі виступаємо зі своїми піснями, а все, що я кажу у перервах між музичною частиною нашого виступу я кажу, як громадянин, не як політик, не як прихильник якоїсь конкретної політичної партії. Досить часто мені доводиться говорити не зовсім те, що говорять політики, які виходять після мене, чи переді мною на сцену, але ніхто мені рота не затикає, ніхто мені не каже «Ти мусиш оце казати». Я, як громадянин України – людина вільна, маю свою власну думку, маю свою власну точку зору.
- Як ви взагалі вважаєте: чи має музикант втручатися в політичну ситуацію?
-Я думаю кожен громадянин України має втручатися в українські політичні справи. Нещодавно довелося спілкуватися с дуже розумними молодими людьми, які приїхали сюди з Німеччини. Вони самі не німці, але приїхали сюди в якихось справах. Це люди дуже високого інтелектуального рівня. І було дуже цікаво від них чути те, що на їхню думку кожна людина повинна цікавитися політикою своєї країни. Тому, що якщо людина не цікавиться політикою – це значить, що вона не цікавиться ні своїм життям, ні своєю країною, ні своїм майбутнім, ні майбутнім своїх дітей. Просто вона займається звичайним споживацьким життям.
-Пісня «Я не хочу бути героєм України» є своєрідним політичним протестом?
-Знову ж таки не політичний, а громадянський протест, тому що, на жаль, політики вже тривалий час займаються своїми політичними іграми, своїми приватними якимись інтересами і зовсім ніхто не дбає про Україну і український народ. І я думаю, що люди повинні змінитися, що народ повинен примусити політиків відчувати відповідальність за свої слова, за свої дії, за свої вчинки.
-Чи можна назвати цю пісню гімном незалежного громадянина України?
-Знову ж таки, я б не назвав її гімном. Скоріше- це крик болю патріота України. Акцент цієї пісні-це те, що в нас незаслужено люди, які боролися за незалежну Україну, не ті, що живі, але й ті, що вмерли в історії лишилися лише, як істроичні постаті. Вони ще й досі не отримали ні визнання в Україні, ні інтересу з боку української громади. Натомість звання «Героя України», не знаю, як зараз, але раніше був такий період, коли це звання можна буо просто купити. А це відбиває будь – яке почуття патріотизму у справжніх патріотів.
-Двайте трошки відійдемо від теми. Чи бувають такі ситуациї, коли виступ. Ви виходите на сцену. Але не має якогось драйву, нема настрою. Чи бувають такі моменти?
-Частіше такі випадки бувають, коли є певні технічні проблеми. Бо нам подобається наша музика, ми любимо те, що граємо. Любимо виступати перед людьми, які приходять на наші концерти, послухати наші пісні, але буває таке, що важко виступати. Нещодавно ми виступали у Львові і на першій пісні просто вирубився звук. Ми граємо, а звуку немає. І народ не розуміє, що відбувається, і ми не розуміємо. Звичайно, у таких випадках важкувато. Але коли нормальна сцена, звук, коли все працює, тоді ми працюємо у власне задоволення.
-Як у більшості популярних артистів у вас є райдер. Чи можна його назвати вимогливим?
- Наші вимоги є не більшими, ніж нам потрібно для виступу. По-перше-це технічний райдер. Нам потрібна сцена відповідного рівня, щоб вона не провалювалась, як іноді буває. Щоб рівень обладнання відповідав рівню нашого музичного виконання, щоб потужніть звуку була адекватна тій кількості людей, що прийшла нас слухати. Що стосується побутового райдеру, то там нема якихось особливих вимог, типу лімузину, номер супер люкс президентський і так далі. Звичайні людські умови, щоб нас зустріли, возили на мікроавтобусі, номер в готелі, звичайно з умовами. Щоб нас нагодували. Нічого особливого немає.
-Як ви відноситесь до різних титулів. Наприклад «найкрасивіша людина України»?
-Це все досить умовно. Ну як можна визначити найгарнішу жінку України? У нас мільйони жінок і приблизно половина з них є гарними. Як можна вибрати одну найгарнішу? Це дуже субьєктивно. Одному чоловікові подобається одна жінка, іншому – інша. Це просто елемент шоу, елемент піару.
-Питання від ваших шанувальниць. Які дівчата подобаються Сашку Положинському?
- Я люблю дуже різних дівчат. Не можна сказати, що є якийсь певний стандарт. В кожної дівчини є якісь свої певні плюси чи мінуси, як і в кожної людини. І те, наскільки всі ці якості в ній гармонійно поєднуються, від цього й залежить привабливість дівчини.
-А які риси характеру вам подобаються?
-Я люблю дівчат, відкритих до спілкування, дівчат, які не вдають з себе інших людей, штучними. Я люблю природність і дуже не люблю подвійності. Не люблю, коли людина непостійна. Коли вона змінює свої пріорітети. Мені це не подобається.
-Любите ходити по магазинам?
-Ви знаєте, не дуже я люблю. Я б хотів мати можливість приходити в одне місце і знати, що там є все, що меня потрібно. А ходити вишукувати просто ненавиджу.
-Якщо у вас є вільна хвилинка-чим ви займаєтесь?
-Ну все залежить від того, де я в цю вільну хвилинку знаходжусь. Якщо є можливість відправитися у якусь мандрівку, чи виїхати на природу, я це роблю з задоволенням. Якщо такої можливості немає-сижу вдома, читаю книжки, бавлюся на компьютері. Люблю побігати з хлопцями в футбол, люблю взимку покататися на сноуборді.
-Чи відвідаєте фінал чемпіонату Європи, що відбудеться в україні?
-По-перше потрібно дожити. Бажання звичайно є. В мене є бажання відвідати Євро2008, якщо наша команда туди потрапить. З одного боку все залежить від сбірної України, а з іншого, від майбутнього України. Не кожна країна потенційно готова прийняти чемпіонат європи з футболу. Багато залежить від того, якою стане наша країна до 2012року.
-У вас вже є досвід виконання пісень дуетом. Як вам? Сподобалося?
-Ви знаєте, на жаль, більшість дуетів є успішними в творчому плані. Але в багатьох випадках вони дуже псують стосунки з людьми і, на жаль, не всі люди здатні пройти це випробування успіхом. Якісь с дуетів тільки більше нас здружили, а якісь дуети закінчилися тим, що ми зневажливо ставились до людей, з якими працювали. Тому що, як люди вони виявилися не дуже приємними.
-Чи плануєте ви в майбутньому виступати з кимось дуетом? І взагалі, ваші плани на майбутьнє.
-Ми ніколи не відмовляємося від того, щоб виступити з кимось дуетом. Нещодавно ми записали спільну пісню з Андрієм Підлужним. Пісня посвячена українській повстанській армії. Ми хочемо трошечки допомогти питанню визнання цієї армії. Що стосується якихось далекосяжних планів, то ми нвколи не загадуємо наперед. Завжди живемо днем сьогоднішнім з невелики прицілом на майбутнє. Життя не одноразово підтвердило той факт, що які б ти плани не будував, Бог, чи доля, чи якась інша сила-вона все розставляє по-своєму. Ми просто намагаємося реалізувати якісь творчі ідеї, але якихось далекосяжних планів не будуємо.

Категория: Rock of Kremenchug | Просмотров: 1313 | Добавил: Dosya | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Menu:

 
 
На сайті:

В онлайні: 1
Гостей: 1
Юзерів: 0

 
На форумі:

 
Respect






Кременчугский информационно-развлекательный портал



Роллікс





Promo:







Код нашої кнопки:


 
 

 © Avers 2007

© design by sKoTstantin    © technology: